Nová pobočka vo Vranove nad Topľou!

Cieľ našej spoločnosti je neustále skvalitňovať svoje služby. Jedným spôsobom ako to dosiahnuť, je byť bližšie k Vám, našim klientom. Uľahčiť Vám možnosť stretnúť sa s nami, poskytnúť Vám dobré rady v oblasti realít a pomôcť Vám pri predaji alebo kúpe nehnuteľnosti.

Sídlime v širšom centre Michaloviec, ale naša ponuka nehnuteľností nie je len z tohto mesta. Sú tu aj Sobrance, Trebišov, Humenné, Vranov nad Topľou a okolie. Naši makléri sú okrem Michaloviec aj z týchto miest. Keďže poznajú miestne reálie, môžu Vám lepšie poradiť a poskytnúť kvalitnejší servis.

Posledných pár mesiacov sme sa viac zamerali na ponuku v okrese Vranov nad Topľou. Stretáva sa tu niečo zo zemplínskeho a šarišského regiónu, s blízkosťou rekreačného strediska Domaša. Poskytuje zaujímavé možnosti aj v oblasti realít.

Aj z týchto dôvodov sme sa rozhodli v polovici novembra otvoriť našu novú pobočku vo Vranove nad Topľou. Nachádza sa na 1. poschodí v rekonštruovanej budove JMF na ul. M. R. Štefánika 204. Už od prvých dní po jej otvorení sme zaznamenali Vaše pozitívne ohlasy. Teší nás, že sa Vám naša pobočka vo Vranove páči. Radi Vás v nej privítame, kedykoľvek sa rozhodnete predať svoju nehnuteľnosť alebo kúpiť si nový byt, dom či pozemok.

tím KONEX REALITY